OneStop Reporting - Funksjonalitet

 

 

 

Vi gir innsikt - kunden tar bedre beslutninger

 

OneStop Reporting (OSR) tar over der økonomisystemet stopper. En fullintegrert og skybasert løsning der du får rapporter og analyser som maksimerer innsikten i bedriften. Her finner du alt fra standardrapporter tilpasset de minste kundene, til skreddersydde løsninger for store bedrifter og konsern.

 

RAPPORTERING:

I løsningen får du et sett med over 30 rapporter som dekker blant annet regnskap, balanse, avdeling, prosjekt, reskontro og likviditet. Rapportene er dynamiske med drilldown helt ned på bilagsnivå. Løsningen er fullintegrert med de aller fleste regnskapssystemer og du kan dermed presentere både live-data og periodiske rapporter i en og samme løsning. 

 

 

BUDSJETTERING:

I OneStop Reporting finnes det også en budsjettmodul der kunden kan lage budsjetter på regnskap, prosjekter, avdelinger, likviditet mv. uten å måtte ha tilgang til økonomisystemet. Budsjettene oppdateres automatisk inn i økonomisystemet og danner dermed grunnlag for rapportering mot budsjett og prognoser.

 

 

SKREDDERSØM:

I tillegg til standardrapportene har løsningen store muligheter for tilpasninger. En Excelbasert rapportdesigner er integrert i løsningen slik at kunden kan skreddersy rapporter etter behov.

 

 

INTEGRASJONER:

OneStop Reporting er fullintegrert med de mest brukte økonomisystemene. Herunder blant annet BNXT, Visma Business, Visma Global, Visma.net ERP, Tripletex, PowerOffice Go, Xledger, Visma eAccounting, og 24SevenOffice.

 

 

 

Var denne artikkelen nyttig?
3 av 3 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.