Tripletex - Hjelpesenter - Førstehjelp når du sitter fast

Dersom du sitter fast eller opplever problemer i Tripletex, er hjelpesenteret en fin plass å starte.

På hjelp- og supportsiden finner du masse nyttig hjelp og informasjon. Tripletex har over 500 hjelpeartikler og videoer, så her finner du det meste av informasjon, enten det gjelder bruken eller er teknisk.

Trykker du på spørsmålstegnet får du opp hjelpevideoer/artikler som er relevant til den siden du befinner deg. Trykker du på "hjelpesenter" får du oversikt over alle kategoriene og artiklene.

Her finner du hjelpeartikler delt inn i kategorier og du kan søke etter det du trenger.

Du kan også chatte direkte med Tripletex sin support ved å trykke på chat-ikonet nederst på siden når du er innlogget i Tripletex: