Visma.net ERP

 

Visma.net ERP er Vismas flaggskip i skyen. Visma.net ERP er ikke bare et økonomisystem. Først og fremst er det en alt-i-ett-løsning hvor systemene snakker sammen. Ja, med de andre systemene dine også. Alle modulene du ser i bildet nedenfor er tilgjengelige i Visma.net. Du plukker helt enkelt bare det du trenger. I tillegg er løsningen bygget med tanke på å kunne integreres mot øvrige systemer i bedriftens økosystem.

 

 

mceclip0.png

 

Tjenesten passer for:

Visma.net ERP er beregnet for mellomstore og større virksomheter, eller bedrifter med vekstambisjoner og behov for skalerbarhet.

Dersom bedriften har spesielle behov som f.eks lagerstyring, netthandel, prosjektstyring, integrasjoner, konsern eller tilpassede arbeidsprosesser kan verktøyet også passe for mindre bedrifter. 

 

Tjenesten passer ikke for

Små bedrifter uten kompleksitet / spesielle behov

Landbruk

 

REGNSKAP

Løsningen er utviklet for å håndtere store mengder informasjon, og presterer på nivå med det beste innen installert programvare. Visma.net inkluderer et fullt sett av integrerte tjenester innen økonomi, logistikk, reiseregning, fravær og mye mer.

Trenger du regnskapet levert i en annen valuta, finnes støtte for oversetting av hovedboken. Avansert funksjonalitet som periodiseringsnøkler, kostnadsbærere eller automatiske rapporter kan aktiveres.

 

AUTOMATISERING

Sett opp godkjenningsflyt for inngående faktura, fordel til rett avdelingsleder eller godkjenner, og automatiser utbetalinger til leverandør gjennom bankintegrasjonen. Automatisk oppdatering av betalingsinformasjon på kunde- og leverandørreskontro. Få oppdaterte valutakurser i systemet, reevaluer kunde -og leverandørfordringer fortløpende.

 

LAGER OG LOGISTIKK

God lagerkontroll og lagerstyring er avgjørende for den daglige driften og fortjenesten i alle bedrifter med logistikkbehov. Si farvel til feilberegninger og tapt fortjeneste. Med Visma.net Logistics er du alltid oppdatert på bruttofortjenesten på varene du selger. Du får også full oversikt over all salgshistorikk. Med oppdatert og nøyaktig informasjon kan du trygt gi dine kunder opplysninger om pris og leveringsdato.

 

LØNN (PAYROLL)

Visma.net Payroll er et lønnssystem i skyen som sikrer deg mer automatikk og færre manuelle prosesser. Du slipper lokal installasjon og utgifter til vedlikehold og oppgradering. Du har tilgang til systemet fra alle enheter. Alle ansatte får tilgang til smarte løsninger som registrering av ferie og fravær, reise- og utlegg og timeføring. Det er en smidig og brukervennlig løsning som vil effektivisere måten du jobber på.

 

TIME- OG FRAVÆRSREGISTRERING

Ved å ta i bruk Visma.net Payroll vil de ansatte få tilgang til smarte løsninger for time- og fraværsregistrering, elektroniske lønnsslipper, reiser og utlegg. Løsningen er skalerbar og man betaler kun for det man bruker.

 

PROSJEKTSTYRING

I modulen Visma.net Project Accounting finner du en kraftig motor for håndtering av prosjekter. 

 

 

 

 

mceclip1.png

 

 

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.