Xledger

 

Xledger er et komplett 100 % skybasert ERP-system som gir deg full kontroll over din bedrift  Xledger er et alt-i-ett system. Det betyr at alle deler av systemet er integrert med hverandre og du trenger kun å oppdatere data ett sted. Xledger er fleksibelt og du velger selv hvilke funksjoner i systemet du vil ta i bruk. Systemet er designet med fokus på automatisering, innsikt og skalerbarhet.

 

mceclip0.png

 

ARBEIDSFLYT

Xledger digitaliserer og automatiserer en rekke prosesser fra kostnadsrapportering og godkjenning til logistikk og innbetaling

 

BANK OG BETALINGER

Bankintegrasjonen er en sentral del av Xledger. Du har ikke lenger behov for nettbank for betalinger, bankavstemming skjer automatisk i systemet og bankoppgaver utføres kun i Xledger.

 

BUDSJETT OG PROGNOSE

Budsjett og prognose håndteres effektivt i Xledger. Budsjettering med flervaluta. Effektiv konsolidering. Ressursplanlegging og prosjektbudsjettering.

 

INNKJØP OG LOGISTIKK

Ha kontroll på innkjøp med Xledger, spar tid og penger i alle ledd, fra innkjøpsordre til varemottak og bokføring av faktura.

 

MEDLEMS- OG GIVERADMINISTRASJON

Xledger effektiviserer rutinene dine for håndtering av medlemmer, abonnement, gaver og fast givertjeneste. 

 

PROSJEKTREGNSKAP

Prosjektregnskap i Xledger gir full oversikt over timer, utgifter, ressursplanlegging, regnskap og fakturering.

 

RAPPORTERING OG ANALYSE

I Xledger får du en rekke forhåndsdefinerte spørringer og rapporter – eller du kan definere dine egne rapportmodeller.

 

LØNN

Lønn håndterer du i Xledger. Lønnssytemet er fullt integrert med reise, utlegg, regnskap og bank. Integrasjon med Skatteetaten og Altinn.

 

TIMEREGISTRERING OG UTLEGG

Det er enkelt å registrere og godkjenne timer og utlegg i Xledger på PC eller mobil.

 

INTEGRASJONER

Ferdige integrasjoner med Xledger er tilgjengelig for en rekke fagsystemer. Xledger har også et omfattende og åpent API som gjør det mulig å utvikle skreddersydde integrasjoner mot tredjepartssystemer. Hos Digitale Tjenester sitter det erfarne konsulenter som bistår kundene med god og relevant dataflyt.

 

 

Dersom du ønsker å vite mer om hva Xledger kan gjøre for din bedrift, ta kontakt med oss på digitaletjenester@smnregnskap.no.

 

 

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.