Velkommen som ny kunde!

 

Konfetti_feire_horn_m_rk_bg_RGB.png

 

Vi er jublende glad for at du har valgt å bli kunde hos oss!

Som ny kunde lurer du kanskje på hva som må til for å få gjøre alt klart for at vi kan gjøre oppdrag for deg? I denne artikkelen finner du informasjon om denne prosessen og informasjon om hva du som kunde må gjøre for at vi skal kunne starte oppdraget. 

 

Bankkontor_inne_m_te_r_dgiver_dame__kvinne_data_jobb_m_rk_bg_RGB.png

 

Det første som skjer etter at du har akseptert vårt tilbud er at vi gjennomfører en kundekontroll i henhold til hvitvaskingsloven. Dette er en oppgave vi tar på alvor for å bidra til bekjempelse av økonomisk kriminalitet. 

I forbindelse med kundekontrollen vil du motta en e-post med en lenke til utfylling av egenerklæringsskjema via Verified. Denne må fylles ut og signeres før vi kan lage en oppdragsavtale. 

Når kundekontrollen er gjennomført vil du motta flere signeringsoppdrag fra oss. Du vil blant annet motta melding om å signere Samordnet Registermelding i Altinn der du bekrefter oss som din regnskapsfører. Dette gjør at vi får nødvendige tilganger til din bedrift slik at vi for eksempel kan hente skattekort på dine ansatte og sende inn mva-melding.

I tillegg vil du også motta:

  • Oppdragsavtale1)
  • Systemavtale2)
  • Bankavtale3)
  • Samtykkeerklæring4)

Disse avtalene sendes for elektronisk signering via signeringsløsningen Signant. 

 

Mann_med_PC_2-rgb.png

 

Når avtalene er signert vil vi starte jobben med å sette opp systemet for deg så fremt at du har bestilt nytt hos oss. Vi vil deretter sende deg påloggingsinformasjon og opplæringsvideoer slikt at du raskt kan sette deg inn i funksjonalitetene. 

 

Har du behov for å ta kontakt med oss i etableringsfasen kan du ta kontakt med din regnskapsrådgiver, eller via kontaktinformasjon nederst på siden. 

Da gjenstår det bare å si velkommen til oss!

 

high_five_dame_kvinne_mann_m_rk_bg_RGB.png

 

 

1) For alle våre kundeforhold skal det foreligge en oppdragsavtale som inneholder informasjon om oppdraget som er avtalt mellom regnskapsfører og kunde. Oppdragsavtalen er det juridisk bindende avtaledokumentet for oppdraget, og skal signeres av begge parter. SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS er pliktig i forhold til lovkrav å ha en signert oppdragsavtale på plass for alle våre oppdrag.

Oppdragsavtalen skal inneholde informasjon om leveransen som er avtalt, og skal være dekkende for hele oppdraget. Dette sikrer at begge parter er informert om innholdet i oppdraget, samt forutsetninger og vilkår som ligger til grunn. Innholdet i oppdragsavtalen er taushetsbelagt informasjon.

2) Når dere som kunde skal benytte skybaserte løsninger fra oss må det foreligge en systemavtale som inneholder hvilke systemer og løsninger det er avtalt at dere skal benytte, samt antall brukere. Systemavtalen inneholder også pris for bruk av system, gjerne i form av månedskostnad og transaksjonskostnad. Systemavtalen må signeres før du får tilgang til systemet.

3) Med bankavtaler mener vi tilgang bank, betalingsløsning og innbetaling/OCR. Tilgang på bankintegrasjon må på plass i de tilfeller vi skal koble din bedrifts bankkonto mot regnskapssystemet. For å få tilgang til konti må det signeres en bankavtale mellom bank og bedrift. Det er derfor kun i selve bankavtalen mellom kontoeier og bank at man bestemmer hvilke innbetalingsinformasjoner som skal sendes fra bank.
De ulike bankene har ulike krav til avtaler og innhold i sine bankavtaler. I noen tilfeller må bankavtale bestilles selv i nettbank eller du som kunde må kontakte din bank for å få tilsendt bankavtale. Du får informasjon om dette fra oss.

4) Dersom du ønsker å være Bank + Regnskapskunde ber vi deg signere et samtykke som tillater oss å dele informasjon om deg som kunde slik at vi sammen kan være  relevant og aktuell for deg og din bedrift.

 

 

 

 

 

 

 

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 1 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.