Contracting Works - Hva er Contracting Works?

 

Contracting Works er et nettbasert ordre- og prosjektstyringsystem for håndverkere innen elektro, rør- og bygg. Systemet lar håndverkere administrere og organisere ulike oppdrag og prosjekter på en effektiv måte, fra begynnelse til slutt.

 

Contracting Works – PowerOffice

 

 

Ordre og prosjektstyring

I Contracting Works har du løpende kontroll på ordre og prosjekt. Et intuitivt grensesnitt med avansert funksjonalitet er det som møter brukeren. I løsningen kan du enkelt ta ut nødvendig informasjon om total, ordre eller prosjekt. 

 

Kontroll på timer og materiell

Med CW får du en enkel applikasjon for håndtering av timer, materiell og dokumentasjon. Brukeren får mulighet til enkle lagertransaksjoner fra bil til bil, eller lager til bil.

 

Ressursplanlegger

Hvem er tilgjengelig til hva og når? Med vår auto-planner kan du legge basisplanen for neste uke med et tastetrykk. Enten dere er 2 eller 100 ansatte. 

 

Boligmappa

Boligmappa er tett integrert med Contracting Works slik at ønsket og lovpålagt dokumentasjon lastes opp i kundens Boligmappe.

 

Grossist-integrasjon

Automatisk import via FTP-tilkobling til grossistene som støttet dette med en hastighet og automatisering som tidligere ikke har vært mulig.

 

Contracting Works på 2 minutter: 

Se gjerne denne 2-minutters videoen for innblikk i hva løsningen kan gjøre for din bedrift.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.