Visma eAccounting - Import og eksport

Det er mange forskjellige register eller data som kan importeres eller eksporteres fra Visma eAccounting. Du finner en komplett liste over tilgjengelige valg under "Innstillinger" -> "Import og eksport".

mceclip0.png

Du kan eksportere et register, oppdatere det og importere filen tilbake til Visma eAccounting. Dette kan være ønskelig hvis du vil legge til eller endre artikler, leverandører eller kundeinformasjon.

 

Her følger en oversikt over ulike import- og eksportmuligheter i Visma eAccounting: 

Eksport av SIE 4 fil

SIE-format er et filformat som brukes for å eksportere/importere regnskapsdata mellom ulike systemer, i Visma eAccounting er det kun mulighet for eksport av SIE 4-filer. Denne filen kan for eksempel importeres til et årsoppgjørssystem. Les mer om eksport av SIE-fil her.

 

Import av registre

Her kan du lese mer om import av registerfiler. Disse brukes for eksempel dersom du skal importere eller vedlikeholde større mengder data om for eksempel kunder, leverandører eller produkter. 

 

Hvordan importere data til Visma eAccounting?

Du kan importere kunde-, artikkel- og leverandørregister, samt kontoplan og kostnadsbærere inn i eAccounting. Denne artikkelen beskriver fremgangsmåten for import.

 

Hvordan importere data til Visma eAccounting?

Du kan importere kunde-, artikkel- og leverandørregister, samt kontoplan og kostnadsbærere inn i eAccounting. Denne artikkelen beskriver fremgangsmåten for import.

SAF-T i Visma eAccounting

Fra og med 1.Januar 2020 blir det lovpålagt for bokføringspliktige virksomheter å ta i bruk filformatet SAF-T. Du kan lese mer om dette her. Dersom du ønsker at Support skal sende inn SAF-T-fil til Skatteetaten for deg, send en e-post til support@smnregnskap.no med følgende informasjon: Kundenummer, kundenavn, referansenummer, tidsperiode for SAF-T-fil og hvilket regnskapssystem som benyttes. 

Import av kontoutskrift i Visma eAccounting

Her kan du lese om hvordan du importerer bankfiler i Visma eAccounting, og hva som kan gjøres om du av en eller annen grunn får en feilmelding ved import.

 

Eksport av fakturajournal til Visma Business

Det finnes to valg ved eksport av fakturajournal. Du kan enten eksportere som CSV-fil i GBAT10-format, eller egen eksport for Visma Business. Instruksjonen nedenfor beskriver hvordan du kan eksportere en fakturajournal skreddersydd for Visma Business. Dette er nyttig dersom du har en kunde som kun bruker eAccounting til fakturering og har regnskapet i Visma Business.

Du kan lese mer om eksport av fakturajournal fra Visma eAccounting her

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.