SEMINE Data - Dypere innsikt basert på detaljert datafangst

Med Semine Data kan du hente ut innsikt på et helt nytt nivå og visualisere dette i din BI-løsning som f.eks PowerBI og Qlik. Det er egentlig bare fantasien som setter begrensningene her og nedenfor vises noen eksempler på rapporter man kan bygge basert på Semine Data.

 

Fra data til verdi

Med Semine automatiseres bokføringen vesentlig. Automatisert datafangst på detaljert nivå gir flere og bedre datapunkter enn hva man kan (eller har tid til) å punche manuelt. Dette gir også et mye bedre grunnlag for gode analyser. Når man gjennom SEMINE DATA i tillegg kan eksponere disse dataene til BI-verktøy så får man en særdeles kraftig innsiktsmotor med minimal manuell innsats. 

 

Noen eksempler på rapporter man kan lage ved hjelp av SEMINE Data.
(Merk: Disse er laget av Ignite Procurement)

Samlet oversikt - Et hav av muligheter”, etter avsnitt 2_

 

Trykkmåler for fakturaflyten

Med BI-verktøyet kan du også få oversikt over hvor i fakturaflyten det evt. lugger og du kan med et tastetrykk sende en purring til de som bør ta en gjennomgang i sin fakturainnboks.

Seksjon “Innsikt og Verdi”, etter avsnitt 3_

 

 

Trender og benchmarking

Med et detaljert datasett kan man enkelt bygge rapporter som viser trender over tid, samt hvor man kan benchmarke f.eks ulike leverandører og varer opp mot et kostnadsperspektiv.

 

avdelingsoversikt

Var denne artikkelen nyttig?
1 av 1 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.