Duett - Hva er Duett MinSide?

Duett MinSide – Mange muligheter

Duett MinSide er en nettbasert løsning som gir deg full tilgang til eget regnskap, uten å ha hele ansvaret selv. Du og din regnskapsfører blir enig om ønsket arbeidsfordeling hvor begge jobber i en felles løsning.

Du logger deg inn på MinSide-portalen for å få oversikt over regnskap, rapporter, fakturering, godkjenning og betaling. Hvilken funksjoner du ønsker tilpasses etter behov.


Fordeler med å ta i bruk MinSide

Det er flere gode grunner til at du bør digitalisere ditt regnskap. Du vil ha tilgang til regnskapet i nettleser eller mobil til enhver tid, slik at du kan gjøre unna regnskapsarbeidet hvor og når du vil. Regnskapet vil til en hver tid være oppdatert og du får full oversikt over regnskapet. Tidsbruken for deg vil også minimeres, ved at bilag sendes fortløpende og kan attesteres og betales direkte fra MinSide. Dette vil også minimere feilkilder, og vi som regnskapsfører kan gjøre en trygg og sikker jobb.

Hvem passer MinSide for?

MinSide passer for deg som først og fremst ønsker å jobbe mer digitalt, og som vil utføre regnskapsoppgaver selv. Alt kan utføres enkelt fra Duett sin app eller nettleser på PC, og regnskapsfører har kontroll på hele prosessen for å holde oversikt og bistå deg som kunde på best måte.

Attestere og betale faktura

På MinSide kan du attestere innkommende faktura. Du får samlet alle fakturaene på et sted med ferdig utfylt KID-nummer og andre detaljer. Videre har du som kunde en totaloversikt over alle faktura som ligger klar til attestering, og du vil se alle fakturadetaljer samt bilde av faktura (EHF og PDF-visning). Faktura attesteres og sendes automatisk til bank for betaling. 

 

Fakturere fra MinSide

Fra Duett MinSide kan du registrere og sende ut fakturaer. Utgående fakturaer kan sendes som EHF, PDF (i e-post) eller skrives ut. 

Rapporter

Med tilgang til MinSide kan du se rapporter for å kunne følge detaljert med på eget regnskap. Duett-app

Duett-appen samler funksjonaliteten fra Duett MinSide i en og samme app.

  • Kvittering
  • Meldinger
  • Timeføring
  • Attestering og betaling
  • Reise og utlegg
  • Fakturering

mceclip1.png 

Appen kan lastes ned både for iPhone og Android og er kostnadsfri.

Du finner en utvidet artikkel om Duett App her med veiledninger og informasjon om muligheter. 

 

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.